Hinnasto

Parturi-kampaamomme tarjoaa monipuoliset hiusten leikkaus-, värjäys- ja kampauspalvelut toiveitasi kuunnellen. Erilaisten hiustyylien lisäksi toteutamme ammattitason hoitokäsittelyt, teemme ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä loihdimme huolitellut meikit niin arkeen kuin juhlaan. Tarjoamme kaikista palveluista -10 % opiskelija-alennuksen. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Varaa aika

398A1174_075

Parturipalvelut

Lyhyiden hiusten tyylikäs muotoonleikkaus, ilmettä freesaava mallinmuutos tai kasvojen muotoon siistitty hiustyyli saksilla, veitsellä tai koneella – valitsemme oikeat välineet hiusten ja halutun mallin mukaan. Otamme leikkauksissa huomioon hiusrajojen pyörteet sekä luomme tarvittua rakennetta omien hiusten muotoilun helpottamiseksi. Parturipalvelumme sisältävät hiusten pesun, tuotteet sekä muotoonkuivauksen.

Hinnasto

 • Muotoonleikkaus  28 €
 • Ohentuneet hiukset 25 €
 • Koneella ajo 18 €

Kampaamopalvelut

Taidokkaan leikkauksen avulla pyrimme korostamaan parhaita piirteitäsi. Kokeneilta kampaajiltamme luonnistuu leikkaus kuin leikkaus kaipasit sitten kokonaisvaltaista mallinmuutosta, pelkkää latvojen tasausta, trendikästä linjaa tai kuohkeaa kerrostusta. Otamme aina huomioon hiusten laadun sekä asiakkaan valmiuden tyylin ylläpitoon. Kampaamopalvelumme sisältävät hiusten pesun, tuotteet sekä muotoonkuivauksen.

Hinnasto

 • Muotoonleikkaus 41 €
 • Muotoonleikkaus extrapitkät/ -paksut hiukset 50 €
 • Latvojen tasaus 29 €
 • Otsahiusten leikkaus 15 €
 • Lasten hiustenleikkaus 20 €

Värjäyspalvelut

Raikasta blondia, kirkasta väriä, tyylikkäitä moniväriraitoja, luonnollista ilmeen piristystä – värjäyspalveluidemme mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi kouluttaudumme jatkuvasti uusiin raidoitus- ja värjäystekniikoihin. Sopivat värit ja tekniikat valitsemme lähtötilanteen sekä halutun lopputuloksen mukaisesti hiusta kunnioittaen. Palvelumme sisältää hiusten pesun, tuotteet sekä muotoonkuivauksen.

Hinnasto

Värjäyspalvelut Lyhyet  Puolipitkät Pitkät Extra pitkät
Yksi väri 64 € 74 € 84 € 94 €
Monisävyvärjäys/ folioraidat 76 € 86 € 96 € 106 €
Tyviväri (1 cm) 61 €      
Huppuraidat 41 €      
Päälliosan raidat 59 € 65 € 75 € 85 €
GLOSSING-kiiltokäsittely 39 € 49 € 59 € 69 €
GLOSSING-kiiltokäsittely vaalennuksen yhteydessä 24 € 34 € 44 € 54 €
True grey Express -käsittely 29 € 39 € 49 € 59 €
True grey -perupalvelu 64 € 74 € 84 € 94 €
Värinpoisto tuntiveloituksen mukaan     63 €/ h  
Elumen värjäys 100 € 120 € 130 € 160 €

Permanenttipalvelut

Permanentti on hiusten rakennekäsittely, jolla ohut hius saa kuohkeutta ja kaivattua volyymia. Permanentin avulla pystymme loihtimaan pysyvät ja runsaat kiharat tai suoristamaan luonnollisesti kihartuva hius. Kokeneet ammattilaiset neuvovat permanentin kotihoidossa ja auttavat hiusten ylläpitoon soveltuvien laadukkaiden tuotteiden valinnassa. Permanenttipalvelumme sisältävät hiusten pesun, tuotteet sekä muotoonleikkauksen.

Hinnasto

Permanenttipalvelu Lyhyet  Puolipitkät Pitkät
Permanentti 76 € 88 € 102 €
Osapermanentti 67 €    

Kampauspalvelut

Näyttävät juhla- ja morsiuskampaukset, klassisen kauniit nutturat, elegantit kiharat ja kuohkeat fönkampaukset onnistuvat kaikki taidokkaiden parturi-kampaajiemme penkissä. Loihdimme tyylikkäät kampaukset niin pitkään kuin lyhyeenkin hiukseen. Saavu meille valmiin idean kanssa tai suunnitellaan yhdessä hiustyyppiisi ja juhlan tyyliin sopiva kampaus. Tulethan kampauksen tekoon puhtailla ja kuvilla hiuksilla.

Hinnasto

Kampauspalvelu Lyhyet  Puolipitkät Pitkät
Fönkampaus/ harj.kampaus/ rullakampaus 34 € 45 € 55 €
Nutturakampaus (ilman pohjakampausta)     68 €
Juhla- ja morsiuskampaus 68 € 83 € 98 €

Hoitokäsittelyt

Vaurioituneet hiukset vaativat erityistä suojaa. Laadukkaat ammattitason tehohoitotuotteet elvyttävät, korjaavat ja suojaavat hiusta tehden niistä terveemmän, vahvemman ja eloisamman näköiset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään hiustesi tarpeisiin sopivan hoitokäsittelyn valinnassa. Hoitokäsittely on mahdollista tehdä kätevästi hiusten värjäyksen ja leikkauksen yhteydessä. Hinta muodostuu hiusten pituuden ja paksuuden mukaan.

Hinnasto

 • Ghd-hoito 30-50 €
 • Simplex-hoito 30-50 €
 • Hoito värin ja leikkauksen yhteydessä 20-30 €

Hiusten hemmottelupaketit

Palvellaksemme hiuksiasi vielä paremmin, olemme luoneet ylellisistä System Professional hemmotteluhoidoista valmiita palvelukokonaisuuksia. Jokaiseen hemmotteluhoitoon sisältyy yksilöllinen konsultaatio, rentouttava hiuspohjan hieronta sekä kotihoitotuotteiden suosittelu hiustesi tarpeiden mukaan.

Hinnasto

 • Essential Treatment 24-34 €

Nauti kolmivaiheisesta hemmotteluhoidosta, johon sisältyy ainutlaatuinen Shampoo Relax Massage-hieronta, vaahtohoito sekä hiuksiin jätettävä, hoidon viimeistelevä tuote. Kaikki tuotteet valitaan hiustesi tarpeiden mukaan. Suosittelemme myös sopivat kotihoitotuotteet, joilla voit jatkaa hiustesi hoitoa.

 • Intense Treatment 32-42 €

Nauti nelivaiheinen hemmotteluhoito, jossa yhdistyy kahden tuotteen hyödyt. Tähän hoitoon sisältyy Intense Massage-hieronta, joka stimuloi hiuspohjan, poistaa jännitystä ja edistää vaikuttavien ainesosien imeytymistä hiuksiin ja hiuspohjaan. Suosittelemme hiustesi/ hiuspohjasi perusteella sopivat tuotteet myös kotiin, joilla voit jatkaa hiustesi hoitoa.

 • Luxury Treatment 73 €

Täydellinen Luxury-hoito on Sinulle, joka haluat ihanan hemmotteluhetken ja parasta hoitoa hiuksilleni. Tämä hoito pitkine hierontoineen saa aikaan perusteellisen, pitkäkestoisen muutoksen hiuksiin ja hiuspohjaan.

Muut palvelut

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä voidaan helposti ylläpitää arjessa luonnollista ja huoliteltua lookia. Ripsien ja kulmien kestovärjäyksien sekä muotoilujen lisäksi loihdimme kestävät meikit niin arkeen kuin juhlaan. Meikkitaiteilijamme auttavat toiveidesi herättämisessä henkiin, halusit sitten hitusen glamouria, runsaasti hohdetta ja kimallusta tai neutraalimpaa no makeup makeup -tyyliä.

Hinnasto

 • Ripsien kestotaivutus 69 €
 • Kulmien muotoilu 12 €
 • Kulmien värjäys 17 €
 • Ripsien värjäys 17 €
 • Ripsien ja kulmien värjäys 31 €
 • Ripsien ja kulmien värjäys käsittelyn yhteydessä 27 €
 • Päivämeikki 49 €
 • Juhlameikki 59 €